Voorwaarden voor boekenverkopers op booktrader.nl

Staat van de boeken
Alle boeken dienen compleet te zijn en in normale antiquarische staat te verkeren, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, worden niet altijd vermeld.

Plaatsen van orders
Na het plaatsen van een order ontvangen beide partijen (koper en verkoper) een bevestiging per e-mail. De verkoper handelt deze bestelling rechtstreeks af met de koper. In de e-mail worden uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermeld. Als verkoper kunt u een betaling vooraf vragen. De koper betaalt de verzendkosten.

Verantwoordelijkheid van de verkoper
Door het openen van een boekenshop op booktrader.nl verplicht u zich om zo adequaat mogelijk de ontvangen bestellingen af te handelen. Verkopers die 5 onvoldoende (1 of 2 sterren) beoordelingen ontvangen hebben van klanten, zullen worden verwijderd als verkoper alsmede het geplaatste boeken aanbod.

Verantwoordelijkheid booktrader.nl
BookTrader.nl behoudt zich het recht voor om de boeken van de verkoper zonder opgave van redenen te verwijderen. BookTrader.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en is op generlei wijze verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van de bestellingen geplaatst via de website.

Privacy gegevens
booktrader.nl zal het adressenbestand nooit ter beschikking stellen aan derden voor direct mail en andere doeleinden.
volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl