1. U wilt starten met (gratis) boeken verkopen via booktrader.nl

Vraag: Hoe kan ik bij booktrader.nl boeken verkopen?
Antwoord: U registreert zich voor een verkoopaccount. Via dit account kunt u de boeken die u wilt verkopen op de site plaatsen. Zodra wij een bestelling voor uw boek ontvangen, brengen we u hier via een e-mail van op de hoogte.

Vraag: Wat kan ik met mijn verkoopaccount doen?
Antwoord: Met uw verkoopaccount heeft u de mogelijkheid uw tweedehands boeken aan de bezoekers van BookTrader.nl te presenteren en te verkopen. U voegt uw tweedehands boeken toe aan het boekenaanbod. U bepaalt zelf de verkoopprijs. U bepaalt ook of de prijs inclusief of exclusief verzendkosten is. Via uw verkoopaccount kunt u uw boekenaanbod, de bestellingen beheren en adresetiketten printen.

Vraag: Wat kost het mij om via booktrader.nl een boek te verkopen?
Antwoord: Het aanbieden tot 50 titels van tweedehands boeken op onze website is gratis. Wilt u meer dan 50 boeken aanbieden, dan treedt er een staffel in werking. Zie de voorwaarden voor de tarieven.

Vraag: Ik heb mijn boeken al digitiaal beschikbaar kan ik deze uploaden?
Antwoord: Ja, als u een betaald abonnement neemt vanaf 300 titels kunt u uw boekenbestand eenvoudig uploaden.

2. U bent boekenverkoper bij booktrader.nl

Vraag: Ik kan niet inloggen
Login via de juiste link : http://www.booktrader.nl/panel

Vraag: Ik ben mijn password vergeten
Via het inlogscherm kunt u een nieuw password aanvragen met uw opgegeven e-mail adres

Vraag: Ik wil stoppen met mijn boekenshop, hoe sluit ik mijn winkel?
In de bevestigings e-mail die u heeft ontvangen staat een link om uw winkel op te zeggen. ook kunt u via het panel uw winkel opzeggen. Als u opzegt worden alle reeds ingevoerde boeken verwijderd!

3. U wilt boeken kopen

Zoek het/de boek(en) welke u wilt kopen, voeg de boeken toe aan uw winkelmandje, klik op de bestelknop. Vervolgens kunt of inloggen of u aanmelden als nieuwe klant. Zowel u als de verkopende partij krijgen een e-mail ter bevestiging. De verkoper zal contact met u opnemen om de bestelling af te handelen.

De boeken worden aangeboden door verschillende verkopers, bestelt u meer dan 1 boek tegelijk bij verschillende verkopers, dan dient u afzonderlijk aan de verkoper de verzendkosten te voldoen. De boeken zullen verstuurd worden via de gangbare postverzenders: TNT, DHL, SANDD etc.

4. U heeft boeken besteld via booktrader.nl

Vraag: Ik wil mijn bestelling annuleren
Antwoord: Stuur zo snel mogelijk een e-mail naar de verkoper. In de orderbevestiging staan de contact-gegevens van de verkoper.

Vraag: Hoe gaat de betaling van mijn bestelling?
Antwoord: U ontvangt (naast de standaard orderbevestiging) een e-mail van de verkoper met daarin de betalingsgegevens zoals bedrag, banknummer etc. Sommige verkopers sturen een factuur, zij vragen dan geen betaling vooraf.

Vraag: Hoe achterhaal ik de status van mijn bestelling?
Antwoord: U en de verkoper krijgen beiden een e-mail als orderbevestiging, hierin staan zowel de contactgegevens van u als van de verkoper. U kunt contact opnemen met de verkoper om na te gaan wat de status van de bestelling is.

Vraag: Hoe geef ik de verkoper een beoordeling?
Antwoord: Zodra u een boek bestelt via booktrader.nl ontvangt u 7 dagen na de bestelling een e-mail met een link waarmee u de koper feedback kunt geven. U kunt geen 'losse' beoordeling geven. Wacht totdat u de e-mail ontvangt van booktrader.nl.


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl