Tips om geld te verdienen via uw verkoopaccount

Op deze pagina vindt u diverse tips om snel geld te verdienen. Hoe haalt u meer rendement uit uw verkoopaccount en verkoopt u succesvoller?
tips om meer boeken te verkopen
beschrijf uw boek compleet
Vul alle kenmerken van het boek in die u weet: titel, auteur, uitgever, druk, conditie (ook erg belangrijk!), trefwoorden en samenvatting.

voeg een plaatje toe
Een afbeelding van het boek maakt uw beschrijving compleet. U hoeft niet een foto te nemen, maar als u zoekt op afbeeldingen in Google, kunt u het plaatje downloaden en toevoegen aan uw boek.

stel een acceptabele verkoopprijs vast
bepaal een goede verkoopprijs voor uw boek. Houd er rekening mee dat de verzendkosten erbij komen! Voor een juiste indicatie van de prijzen kunt u zoeken naar dezelfde boeken op booktrader.nl of op antiqbook.nl

adequaat afhandelen van bestellingen / informatieverzoeken
reageer binnen 3 dagen op een bestelling of informatieverzoek. Duurt het langer dan zal de koper een volgende keer niet meer via booktrader.nl boeken bestellen.

zorg voor goede feedback
Nieuwe klanten kunnen zien hoe de verkopers scoren middels de feedback. Doe er alles aan om uw score zo hoog mogelijk te houden. Dus houd bijv. uw boekenaanbod actueel. Niets zo vervelend als een boek wat besteld wordt en niet meer beschikbaar is.


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl