Partners van booktrader.nl

Sterke partners dragen in grote mate bij aan succes. Daarom werkt booktrader.nl samen met de beste bedrijven, affiliate bureaus en boekhandels van dit moment die meerwaarde kunnen toevoegen aan het concept van booktrader.nl.Bruna boeken: online bestellen, afhalen in uw Bruna-winkel met o.a. de nieuwste thrillers, literatuur, pockets en psychologie, en een groot assortiment kinderboeken, schoolboeken en studieboeken. De beste boeken- en cadeautips vindt u bij Bruna!
Cosmox boeken
De Zwerver - Reisgidsen en landkaarten Reisboekhandel De Zwerver heeft het grootste aanbod van reisgidsen, kaarten etc van Nederland. Bestelde artikelen worden wereldwijd snel uit voorraad geleverd. Afrekenen kan eenvoudig via IDEAL of Creditcard.
Als u gebruikt maakt van een Dymo Labelwriter om uw boekzendingen te adresseren hebben wij een directe koppeling tussen de adresetiketten en uw printer. Dit bespaart tijd en tevens zien uw stickers er goed verzorgd uit.
TradeTracker® biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en optimaliseren.
Cleafs is het affiliate netwerk voor de vrijetijdssector. Door het inzetten van onze online resellers zult u meer relevante bezoekers ontvangen en zal uw online omzet stijgen. Cleafs werkt op basis van 100% no cure, no pay.
M4N is een van de grotere affiliate maketing bedrijven. Zij heeft een breed aanbod van advertentie programma's voor publishers

volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl