'Dat moet ik nog een plekje geven' en andere psychologische onzin

Auteur: Wijnberg Jeffrey 

EUR 17.95

Jaar0UitgeverScriptum 
FormaatgebondenPagina's0

Durft u uzelf wel kwetsbaar op te stellen? Kunt u uw boosheid wel loslaten? Of lukt het u niet om, laten we maar zeggen, echt tot de kern te komen? Nee? Geen nood. Want ook psycholoog Jeffrey Wijnberg raakt van het padje als hij geconfronteerd wordt met al deze moderne psycho-blabla. In zijn bekende provocatieve stijl analyseert hij wat het betekent als mensen spreken van hun ‘leermoment’, hun ‘emotionele blokkades’ en het verwerken van hun ‘bagage’.
Psychologie
Durft u uzelf wel kwetsbaar op te stellen? Kunt u uw boosheid wel loslaten? Of lukt het u niet om, laten we maar zeggen, echt tot de kern te komen? Nee? Geen nood. Want ook psycholoog Jeffrey Wijnberg raakt van het padje als hij geconfronteerd wordt met al deze moderne psycho-blabla.
In zijn bekende provocatieve stijl analyseert hij wat het betekent als mensen spreken van hun ‘leermoment’, hun ‘emotionele blokkades’ en het verwerken van hun ‘bagage’. Ook probeert hij te ontdekken wat mensen bedoelen als ze zoeken naar balans, niet van zichzelf kunnen houden of iets een plekje moeten geven.
Een ontnuchterend boek dat korte metten maakt met psychologische onzin en dat de lezer met beide benen op de grond zet.


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl