Jetset

Auteur: Marion Pauw 

EUR 19.95

Jaar0Uitgever 
ISBN9789047606802Pagina's0

Luisterduur ca. Minuten

Alexander Zilver is een succesvol zakenman die het immense vermogen van honderd miljoen euro bij elkaar heeft verdiend. Om dat te vieren, nodigt hij zijn beste vrienden uit om een week op een megajacht in het Caribisch gebied door te brengen.

Op de tweede dag wordt Alexander echter dood aangetroffen in zijn hut. Verstikt. Als hoofdstewardess Lou op onderzoek uit gaat, ontdekt ze dat iedere passagier wel een motief heeft, zoals de vrouw van Alexanders golfmaatje met wie Alexander een affaire had, de ex-zakenpartner die nog een appeltje met hem te schillen heeft, de vriendin die niet wil dat een goed bewaard geheim uitkomt. De situatie op het jacht wordt steeds nijpender, vooral wanneer er een tweede dode valt.

<b>Over Marion Pauw</b>
Marion Pauw (1973) is thrillerauteur, freelance publicist en copywriter.
Haar definitieve doorbraak naar het grote publiek en de serieuze pers bereikte zij met Daglicht (2009), waarmee zij de Gouden Strop won en waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.

<i>Over Daglicht: ‘Een ongewone en goede thriller. Spat van de pagina af.’ – Algemeen Dagblad.</i>

Jetset wordt voorgelezen door Babette van Veen.

Babette van Veen is bekend als actrice van de soap Goede Tijden, Slechte Tijden, maar ze heeft ook in musicals als Dirty Dancing opgetreden. Verder zijn er twee cd's van haar verschenen en heeft Babette eerder de luisterboeken van Woezel & Pip, geschreven door Guusje Nederhorst voorgelezen. Al met al is ze een multitalent.


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl