Herman Koch pakket

Auteur: Herman Koch 

EUR 83.95

Jaar0Uitgever 
Pagina's0

Luisterduur ca. Minuten

In Zomerhuis met zwembad vertelt Marc Schlosser met niets en niemand ontziende eerlijkheid hoe hij op dit punt in zijn leven is aanbeland. Het is het spannende, maar ook geestige verhaal over het recht op vergelding en het overschrijden van grenzen als de deuren naar een normale rechtsgang zijn dichtgeslagen.


Het Diner
Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen. Maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen. Niemand durft een beslissing te nemen over de toekomst van zijn eigen kind? Het diner is de weergaloze en ambitieuze nieuwe roman van Herman Koch, waarin de vraag centraal staat in hoeverre je als ouder verantwoordelijk bent voor de daden van je eigen kind.

Denken aan Bruce Kennedy
Miriam Wenger ontmoet Bruce Kennedy, wereldberoemde Amerikaanse filmster.
Bruce Kennedy belichaamt voor Miriam het echte leven, ondanks zijn leeftijd en een mogelijk alcoholprobleem, voelt zij zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken. Maar tot wat precies?

Red ons Maria Montanelli
Wanneer een zwakbegaafde jongen voor zijn ogen verdrinkt, wordt hij van school verwijderd. In zijn verhaal tracht hij te bewijzen dat de dood van de jongen te wijten is aan de 'sjieke buurt' waarin zij wonen.De tragiek van de verteller is dat hij ondanks zijn kritiek toch een product blijft van dit door hem zo verfoeide milieu; het klinkt maar al te duidelijk door in zijn eigen pedante, agressieve toon en taalgebruik.


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl