Drift

Auteur: Marion Pauw 

EUR 19.95

Jaar0Uitgever 
ISBN9789087540135Pagina's0

Luisterduur ca. Minuten

Deze spannende thriller speelt zich af op de Antillen en is -losjes- gebaseerd op de verdwijning van Nathalie Holloway.

Drift is geschreven door Marion Pauw, die een speciaal nawoord insprak. Het verhaal zelf wordt voorgelezen door Barbara Tiggeler.


Op het eerste gezicht lijkt het leven van Jill een droom. Haar vriend Simon, een jurist, is net door de prestigieuze trustmaatschappij Ubbink, Kauffman & Tobey op Aruba aangesteld en ze wonen in een prachtig appartement aan de turquoise zee. Toch gaat het niet goed met Jill. Haar relatie staat op springen en ze voelt zich verloren op het eiland waar iedereen vriendelijk doet, maar niemand haar echt kent.

Een duikcursus biedt afleiding. Maar als blijkt dat haar instructeur Edsel meer weet van de verdwijning van de Amerikaanse toeriste Christine Bird, en zelfs heeft vastgezeten vanwege vermeende betrokkenheid bij moord, pakken donkere wolken zich samen boven Jills hoofd. Als zij op een dag na een drift-duik onder leiding van Edsel bovenkomt, is de boot weg. Het enige wat ze ziet is water...

Marion Pauw (Tasmanië, 1973) woonde drie jaar op de Cariben. Zij is bekend bij een breed lezerspubliek door haar artikelen en columns in onder andere Red, Flair en Sis. Voor Flair schreef zij ook de minithriller De ontvoering. Vorig jaar verscheen haar literaire thriller Villa Serena.

“Drift heeft een prettige, laconieke en heldere verteltrant. Marion Pauw staat in de rij om de volgende Saskia Noort te worden” AvantGarde


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl