Denken aan Bruce Kennedy

Auteur: Herman Koch 

EUR 18.95

Jaar0Uitgever 
ISBN9789054441205Pagina's0

Luisterduur ca. Minuten

Miriam Wenger, vrouw van de Nederlandse regisseur Bernhard Wenger, verblijft een week in haar eentje in een hotel in Zuid-Spanje. Daar ontmoet zij Bruce Kennedy, een al wat oudere, maar niettemin wereldberoemde Amerikaanse filmster.

Miriams leven met Bernhard en hun twee jonge kinderen vliegt haar aan en ze heeft schoon genoeg van haar woonplaats Amsterdam, waar iedereen kunstenaar is en waar de 'normale' mensen met 'gewoon' werk uit hun vriendenkring zijn weggezuiverd en vervangen door anderen met 'interessante' beroepen.

Bruce Kennedy belichaamt voor Miriam het echte leven, ondanks zijn leeftijd en een mogelijk alcoholprobleem, voelt zij zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken. Maar tot wat precies? Tot zijn doorleefde stem 'die tussen je schouderbladen gaat zitten'? Of ligt zijn aantrekkingskracht vooral in zijn status van internationaal beroemde filmacteur? Probeert zij hem te verleiden om een mooi verhaal te hebben voor haar vriendinnen thuis? Of zoekt Miriam Wenger naar de ontsnapping uit de Nederlandse middelmaat?

<b>Luisterboeken van Herman Koch</b>
- Uitgebreid overzicht

- Denken aan Bruce Kennedy
- Red ons Maria Montanelli


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl