De vrouw die met vuur speelde

Auteur: Stieg Larsson 

EUR 24.95

Jaar0Uitgever 
ISBN9789047609261Pagina's0

Luisterduur ca. Minuten

Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een computerhacker van wereldklasse. Drie moorden, één avond.

De slachtoffers zijn twee journalisten die voor Millennium werkten aan een publicatie over mensensmokkel, en Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar ze is onvindbaar. Mikael Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel.

Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Ze laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala, een bekende uit Lisbeths verleden...

<b>Voorgelezen door Ron Brandsteder</b>
Ron Brandsteder (1950) is een multitalent op mediagebied: radio-en televisiepresentatie, zang, filmen revue. Het inspreken van luisterboeken is een nieuwe uitdaging.

Met het eerste boek dat Brandsteder voorlas, De Aanklacht van John Grisham, werd hij direct genomineerd voor de esta Prijs voor het Beste Luisterboek 2008. Hierna las hij onder meer de luisterboeken De getuige van John Grisham en Ooggetuigen van Carry Slee.


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl