De Alchemist

Auteur: Paulo Coelho 

EUR 16.95

Jaar0Uitgever 
ISBN9789054440994Pagina's0

Luisterduur ca. Minuten

De Andalusische schaapherder Santiago koestert van jongs af aan maar één wens: reizen, alle hoeken van de wereld onderzoeken en dan eindelijk te weten komen hoe die in elkaar zit.

Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een queeste. Na vele omzwervingen ontmoet hij in Egypte de alchemist. Deze beschikt niet alleen over grote spirituele wijsheid, hij kent ook de diepten van het hart waarin de laatste waarheden over onszelf verscholen liggen. Als nomaden dolen wij schijnbaar verloren door een eindeloze woestijn om ten slotte die plek te bereiken waar ook ons hart zich bevindt.

Paulo Coelho is een mondiaal fenomeen. Zijn werk gaat in miljoenen exemplaren over de toonbank en is in meer dan dertig talen vertaald.

De Alchemist wordt voorgelezen door Henk van Ulsen. Henk van Ulsen heeft op nagenoeg alle Nederlandse podia gestaan. Hij is een monument in de Nederlandse theaterwereld. Zijn meer dan vijftigjarige loopbaan ken tal van hoogtepunten, waaronder een televisierol in Oud Geld.


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl