Daglicht

Auteur: Marion Pauw 

EUR 16.95

Jaar0Uitgever 
ISBN9789087540142Pagina's0

Luisterduur ca. Minuten

<b>Winnaar Gouden Strop 2009</b>

Deze mp3-cd is alleen afspeelbaar op een cd/dvd-speler die mp3-bestanden kan lezen. Ook geschikt om via een PC direct over te zetten op 'n mp3 speler of Ipod.

Met Daglicht, een spannende en psychologisch vernuftige thriller met veel oog voor detail, laat Marion Pauw zien dat zij zich als thrillerschrijfster zowel stilistisch als plottechnisch kan meten met de besten.


Wat gebeurt er als goed bewaarde geheimen uit het verleden aan het daglicht treden?

Iris, een jonge succesvolle advocate, worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje. Ray is veroordeeld voor de moord op zijn buurvrouw en zit zijn straf uit in een tbs-kliniek. Hij houdt bij hoog en laag vol dat hij onschuldig is.
Op het eerste gezicht lijken Iris en Ray weinig met elkaar gemeen te hebben, maar dat verandert wanneer hun wegen zich schijnbaar toevallig kruisen. Iris is geneigd Ray te geloven en belooft hem te zullen helpen om herziening te krijgen in zijn zaak. Wanneer Iris op onderzoek uitgaat, komen er echter steeds meer feiten aan het licht die Ray als de dader lijken aan te wijzen.

Voorgelezen door: Barbara Tiggeler en Marcel Snyders


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl