Advocaat van de duivel

Auteur: John Grisham 

EUR 19.95

Jaar0Uitgever 
ISBN9789054446002Pagina's0

Luisterduur ca. Minuten

Zonder het te weten wordt Mitchell McDeere, briljant rechtenstudent met arme ouders, al geruime tijd in de gaten gehouden. Zodra hij afstudeert, biedt het prestigieuze juristenkantoor Bendini, Lambert & Locke hem niet alleen een zeer aantrekkelijke baan, maar het overlaadt de net getrouwde Mitchell ook nog eens met een vorstelijk salaris, een schitterende auto, een prachtig huis met een zeer lage hypotheek en talrijke bonussen. Niets laat het kantoor onbeproefd om het de uitverkorene naar de zin te maken. Er moet natuurlijk wel wat tegenover staan: absolute loyaliteit, een 90-urige werkweek en haast onhaalbare resultaten.

Na verloop van tijd begint Mitchell zich ongemakkelijk te voelen. Wat gaat er schuil achter de respectabele facade van het kantoor? Niet een medewerker blijkt het kantoor ooit levend te hebben verlaten. Mitchell ziet slechts een manier om zijn vrijheid terug te krijgen...

Op dit luisterboek is de verkorte tekst te beluisteren, wat een scherpe en snelle verhaallijn oplevert. Advocaat van de Duivel wordt voorgelezen door Lex Lammen.


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl