A Christmas Carol

Auteur: Charles Dickens 

EUR 14.95

Jaar0Uitgever 
ISBN9789491159015Pagina's0

Luisterduur ca. Minuten

Het beroemde kerstverhaal van Charles Dickens, voorgelezen door meesterverteller Rein Edzard.

Luister naar het beroemde A Christmas Carol waarin de oude Scrooge op kerstavond bezoek krijgt van zijn overleden zakenpartner Marley. Deze kondigt drie geesten aan die de oude, bittere Scrooge tot inkeer moeten brengen.

Het is al meer dan 150 jaar geleden dat het boek A Christmas Carol verscheen. Toch heeft het verhaal nog lang niet aan kracht ingeboet. Al direct bij het verschijnen in 1843 was het een hit. Sindsdien komen er bijna jaarlijks herdrukken uit of zijn er nieuwe versies voor toneel, televisie of bioscoop. Dickens snijdt universele thema's aan als sociaal onrecht en armoede.

Dit luisterboek bevat een nieuwe Nederlandse hertaling die op meesterlijke wijze wordt gelezen door acteur Rein Edzard. Hij was oprichter en artistiek leider van Literair Theater Branoul in Den Haag. Ook speelde hij in de film Op hoop van zegen en was te zien in de TV-series Medisch Centrum West en Goudkust.<b>Gratis naar het Dickens museum</b>
Ga nu gratis naar het Dickens museum bij aanschaf van dit luisterboek. Wanneer je het luisterboek A Christmas Carol nu koopt ontvang je een gratis toegangsbewijs voor het Charles Dickens museum in Bronkhorst!


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl