100% Mila

Auteur: Niki Smit 

EUR 14.95

Jaar0Uitgever 
ISBN9789047610489Pagina's0

Luisterduur ca. Minuten

Voorgelezen door Nicolette van Dam

De dertienjarige Mila gaat een jaar bij haar vader in Parijs wonen om haar droom waar te maken: modeontwerpster worden! Maar Mila’s hippe looks maken geen indruk op haar nieuwe klasgenoten. Haar zelfvertrouwen bereikt een dieptepunt wanneer haar Nederlandse vriendje Bas het uitmaakt. Ze lucht haar gebroken hart bij een wildvreemde jongen, Nino. Mila en Nino toeren een dag door Parijs en spreken af hun dromen waar te maken: Nino wil muzikant worden en Mila wil een baantje bij Louis Vuitton. Maar al snel blijkt dat Nino’s droom allang uitgekomen is: hij is de zanger van een bekend rockbandje. Mila probeert opnieuw contact met Nino te krijgen. Maar bekende rockers zijn nu eenmaal onbereikbaar... zelfs als ze verliefd op je zijn.
Met speciaal voor het luisterboek geschreven
zoentips van Niki!
Nicolette van Dam is vooral bekend vanwege haar rol als Biorda in de populaire tv-serie en film Zoop. Naast actrice is ze presentatrice voor RTL 4 en ambassadeur voor Unicef. Ze houdt van eten, twitteren en reizen.
Niki Smit is fulltime schrijfster en scenariste. Met haar debuut 100% Nina won ze de Hotze de Roos-prijs. Haar boeken 100% Lola, 100% Fee en 100% Bo zijn genomineerd voor de prijs van de Nederlandse Kinderjury. De 100% serie is razend populair onder tienermeiden. Niki woont in Amsterdam en houdt van mode, konijnen, All Stars, cupcakes en Parijs.


volg booktrader.nl op twitter volg booktrader.nl op facebook

Snelst groeiende tweedehands boeken website: booktrader.nl